Om Adtraffiq

Adtraffiq hjälper företag på Internet att få fler besökare, försäljningar eller medlemmar till sina webbplatser. Adtraffiq är ett affiliatenätverk bestående av Publishers (bloggare, sajtägare & online marknadsförare) och olika kunder inom alla möjliga kategorier, ex. e-butiker, spel sajter, dating sajter med flera.

Genom Adtraffiq kan Publishers få betalt genom att marknadsföra olika kända varumärken och företag. Allt sker genom vår tekniska plattform där både Publishers och våra kunder kan logga in för att ladda upp och ner annonsmaterial, se statistik och använda sig av olika optimeringsverktyg etc.

Kortfattat så fungerar affiliatemarknadsföring på så sätt att våra kunder (annonsörer) erbjuder en provision till våra Publishers (d.v.s. återförsäljare) som lägger upp annonser på sina hemsidor, bloggar eller på andra digitala marknadskanaler. När de sedan levererar en ny besökare, medlem eller försäljning får dessa betalt.

Adtraffiq arbetar med en mängd olika företag och vi väljer enbart att samarbeta med kunder som vi tror ger ett mervärde för alla parter. Vi lägger stort fokus på att våra kunders material, kampanjer och hemsidor har en så hög konverteringsgrad som möjligt, det gynnar alla parter, och erbjuder flertalet tjänster för att tillgodose detta ändamål.

Vi på Adtraffiq har över 10 års erfarenhet av online marknadsföring och affiliatemarknadsföring och har hjälp över 100 mediebyråer, 1000 kunder och över 10.000 Publisher genom alla sina år.

Siffror om oss

0
År i branschen
0
Mediebyråer vi hjälpt
0
Kunder vi hjälpt
0
Publishers vi hjälpt